piątek, 28 sierpnia 2015

Mrg 611 onyx

Ilość otworów (pod baterię, pokrętło korka automatycznego, inne), podfrezowane otwory Ø . Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt . Dostępność: Zapytaj o dostępność . Zlewozmywak MARIS MRG 6onyx 114. Wyjątkowe okazje w zasięgu ręki. Kupuj z głową i wybieraj najlepsze oferty na Taniomania.


Radość zakupów i bezpieczeństwo . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Hloubka vany dřezu je 2mm. Dřez je určen pro horní montáž do . Patrí medzi najobľúbenejšie typy na trhu.


Drez určený pre skrinky od 4mm, jeho hĺbka je 2mm . Patří mezi nejoblíbenější typy na trhu. Dřez určený pro škříňku od 4mm, jeho hloubka je 2mm. Wymiary zewnętrzne 780x5mm. Posiadają powłokę Sanitize która jest antybakteryjna.


Powłoka ta hamuje rozwój . Fragranit-Spüle in Onyx (Schwarz) Passend . Shop for great deals, price discounts and offers on a wide range of tools and supplies from top brands. Sposób montażu, Wbudowany. Typ montáže dřezu: standartní uložení na desku.


Maris MRG 6, materiál fragranit, barva onyx. FRANKE - zlewozmywaki granitowe - opinie, dane techniczne. CHCETE NAVRHNOUT VLASTNÍ CENU?


Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Rozměr dřezu: 3x 4x 2mm. Spodní skříňka: od 4mm. Franke SET Ggranitový dřez MRG 611. Jetzt informieren über Preise und Verfügbarkeit im HORNBACH . Minimální šířka skříňky: 4mm.


Bowl Kitchen Sink - Reversible . FRANKE MARIS MRG 6-6 zlewozmywak onyx 114. Na tento produkt je záruka měsíců po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty